25.2.08

Τι ζητάμε;-2005

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΠΟΛΙΩΝ
"Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"
Γαλαξειδίου 9, Αθήνα 10443, τηλ/φαξ: 210-5124135, 210-5147403, 210-5129181


Προς: Τη Δήμαρχο κ. Μπακογιάννη-Τον Πρόεδρο του Δημοτ. Συμβουλίου κ. Μπεχράκη- Τους υπεύθυνους των Δημοτ. Παρατάξεων- Όλους τους Δημοτ. Συμβούλους- Τον Πρόεδρο και το Διαμ/κό Συμβούλιο του 4ου Διαμερίσματος.


Κυρία Δήμαρχε, Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,
Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί και Διαμερισματικοί Σύμβουλοι,


Η Διοίκηση του Συλλόγου Σεπολίων "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ", σας υποβάλει το παρόν υπόμνημα με το σύνολο σχεδόν των προβλημάτων της περιοχής Σεπολίων. Αρκετά από αυτά τα προβλήματα εκκρεμούν χρόνια, τα γνωρίζετε, για ορισμένα έχετε δεσμευτεί για τη λύση τους προεκλογικά, άλλα, όπως οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, δημιουργήθηκαν τελευταία. Εμείς πιστεύουμε ότι επιτέλους πρέπει να λυθούν τα μικρά και μεγάλα προβλήματα για να ανακουφιστούν εν μέρει οι κάτοικοι της περιοχής.


Η περιοχή μας βρίσκεται ανάμεσα σε κεντρικές Λεωφόρους, Λιοσίων-Κηφισού, με μετακίνηση πολλών αυτοκινήτων Ι.Χ., απορριματοφόρων των Δήμων, λεωφορείων, φορτηγών και επιβαρύνεται με θόρυβο και καυσαέριο. Επιβάλλεται να προχωρήσει η διαπλάτυνση της οδού Λιοσίων για την πιο γρήγορη ροή των αυτοκινήτων.


Κατασκευάστηκε η επισκευαστική μονάδα του ΜΕΤΡΟ χωρίς να δοθούν τα αντισταθμιστικά οφέλη-ΠΡΑΣΙΝΟ- για τα οποία είχε δεσμευθεί η κυβέρνηση και ο Δήμος της Αθήνας. 45 στρέμματα αποχαρακτηρίστικαν από τον ίδιο τον υπουργό (κ. Κουλουμπή) που δεσμεύθηκε για το πράσινο. Έχουν μείνει ελάχιστα μέτρα ελεύθερα έξω από τον τοίχο του ΜΕΤΡΟ.


Το οικόπεδο Αντιγόνης, Βίωνος και Χατζηαποστόλου, που είναι για ανέγερση του 50ού Λυκείου, διαμορφώθηκε προσωρινά σε υπαίθριο ιδιωτικό ΠΑΡΚΙΝΓΚ, με ευθύνη του ΟΣΚ και του Δήμου Αθήνας.


Το οικόπεδο Κρέοντος και Αντιγόνης (χώρος χαρακτηρισμένος ως κοινόχρηστο πράσινο και ακόμα δεν έχει απαλλοτριωθεί) διαμορφώθηκε και αυτός σε ιδιωτικό ΠΑΡΚΙΝΓΚ. Ζητάμε άμεσα το χτίσιμο του 50ού Λυκείου με γήπεδο ΜΠΑΣΚΕΤ και χτίσιμο Νηπιαγωγείου και παιδικού σταθμού που έχει ανάγκη η περιοχή και την απαλλοτρίωση του οικοπέδου Κρέοντος και Αντιγόνης για πλατεία στην περιοχή και παιδική χαρά.


Για το παρκάρισμα των αυτοκινήτων για εξυπηρέτηση των μετακινούμενων επιβατών με το ΜΕΤΡΟ, προτείνουμε υπόγειο ΠΑΡΚΙΝΓΚ επί των οδών Κηφισού-Δυρραχίου-Γράμμου με είσοδο και έξοδο από την οδό Κηφισού.


Να αποκλειστεί η περίπτωση υπόγειου ΠΑΡΚΙΝΓΚ στον ΑΤΛΑ γιατί η επιβάρυνση των καυσαερίων θα είναι μεγάλη για τα σχολεία στην οδό Καλαμά και τον Παιδικό Σταθμό της Σιώκου.


Τη διαμόρφωση του χώρου γύρω από το Σταθμό Σεπολίων του ΜΕΤΡΟ και τη μάνδρα της επισκευαστικής μονάδας και τον χαρακτηρισμό των οδών Ρόδου από Αμφιαράου μέχρι Χατζηαποστόλου και την οδό Χατζηαποστόλου από Ρόδου μέχρι τα 144 και 163 Δημοτικά ως δρόμους ήπιας κυκλοφορίας και δενδροφύτευση με υψηλό πράσινο όλου του χώρου.


Πεζοδρόμια και χώρο για παρκάρισμα όπου υπάρχει δυνατότητα.


Πεζοδρόμηση της οδού Βίωνος ανάμεσα στο 50ό γυμνάσιο και το 50ό Λύκειο από την οδό Αμφιαράου μέχρι την οδό Χατζηαποστόλου.


Επί της οδού Αμφιαράου και Αντιγόνης λειτουργούν μεγάλα καταστήματα, MAX-ΓΑΛΑΞΙΑΣ-MY MARKET, γίνεται φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων τις ώρες λειτουργίας του σχολείου και ειδικά όταν μετακινούνται από και προς το σχολείο. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Γι αυτό ζητάμε να απαγορευτεί η φορτοεκφόρτωση τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών. Ζητάμε να γίνει μελέτη για την απομάκρυνση της αφετηρίας των λεωφορείων από την οδό Αντιγόνης και τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών χωρίς αφετηρία αλλά μόνο με στάσεις.


ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ- Ζητάμε να προχωρήσει η απαλλοτρίωση για κοινόχρηστο πράσινο, όπως ήδη έχει αποφασίσει το Δημοτ. Συμβούλιο. Δεν πρέπει να περάσει το χρονικό διάστημα της δέσμευσης στο χώρο του εργοστασίου Κοροπούλη, διότι έχουν εγκατασταθεί "ορισμένοι" που δηλώνουν ιδιοκτήτες και ότι προγραμματίζουν το χτίσιμο του χώρου. Η ευθύνη του Δημοτ. Συμβουλίου είναι μεγάλη, αν επιτρέψει να χαθεί ο τελευταίος χώρος πρασίνου στην περιοχή.


ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ-ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ- Η διεύθυνση οδοποιϊας θα πρέπει να ελέγξει την κατασκευή των πεζοδρομίων όταν γίνεται από τους εργολάβους, οι οποίοι για την δημιουργία υπόγειων ή ισόγειων γκαράζ διαμορφώνουν τα πεζοδρόμια ανάλογα με τα δικά τους σχέδια. Έτσι διευκολύνεται η είσοδος και έξοδος των αυτοκινήτων αλλά είναι επικίνδυνη η διέλευση των πεζών. Όσον αφορά ανάπηρους, ηλικιωμένους ή καροτσάκια με μωρά παιδιά η διέλευση είναι απαγορευτική. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα πεζοδρόμια Αυλώνος 98-100 και Αυλώνος 92-94. Έχουν γίνει σχετικές καταγγελίες αλλά δεν βελτιώθηκε η κατάσταση.


Επί της οδού Δυρραχίου σε ορισμένα σημεία τα πεζοδρόμια είναι πολύ μικρά, ειδικά μπροστά στην Παιδική Χαρά. Είναι κατειλημμένα από διάφορες δραστηριότητες, έτσι οι πεζοί- παιδιά που πηγαίνουν στα σχολεία, περπατούν στο οδόστρωμα με όλους τους κινδύνους που συνεπάγεται αυτό.


Ζητάμε τη διαπλάτυνση του πεζοδρομίου επί της Δυρραχίου από Μανιτάκη μέχρι Γράμμου και την απομάκρυνση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων από τα πεζοδρόμια, για την ασφαλή διέλευση των πεζών.


ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ-ΔΡΟΜΩΝ- 1) Στη συμβολή Αμφιαράου και Φοινίκης.
2) Γράμμου: Διάνοιξη της οδού Γράμμου προς την οδό Σιώκου και Κηφισού, όπως είναι στο σχέδιο πόλεως, ως δρόμος ήπιας κυκλοφορίας.
3) Μανιτάκη και Μάχης Πόγραδετς προς την οδό Σαμαρίνας.
4) Η οδός Καλαμά δίπλα στο 54ο Γυμνάσιο-Λύκειο και 128 Δημοτικό προς την οδό Κων/πόλεως.
5) Κων/πόλεως και Δαμβέργη προς Σιώκου, κατά μήκος των γραμμών του τρένου.


Οι διανοίξεις 4 και 5 δεν θα στοιχίσουν τίποτα στο Δήμο γιατί όταν παραχωρήθηκε ο χώρος για την κατασκευή του εργοστασίου ΑΤΛΑΣ, είχε γραφτεί όρος στο παραχωρητήριο, με εξαίρεση τις κατοικίες στην Καλαμά.


Η διάνοιξη της Κων/πόλεως επιβάλλεται να γίνει για λόγους ορατότητας του τρένου στη διάβαση των πεζών στην οδό Δαμβέργη, όπου ήδη έχουμε θρηνήσει θύματα σ' αυτό το σημείο, αλλά και για τη διέλευση των αυτοκινήτων και την έξοδο τους προς τη Λιοσίων, γιατί είμαστε εγκλωβισμένοι.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ- Στην περιοχή ισχύει ΣΔ 3 και γίνεται επιπλέον κάλυψη των ημιυπαίθριων χώρων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ανεβαίνει ο ΣΔ και να μειώνονται δραματικά οι ακάλυπτοι και κοινόχρηστοι χώροι. Σας υπενθυμίζουμε ότι στην πολεοδομική μελέτη η πρόταση για τον ΣΔ στην περιοχή ήταν να μειωθεί στο 2,6. Αν αυτό δε γίνει έγκαιρα πράξη θα είναι άνευ ουσίας στο μέλλον, γιατί όσο ισχύει η αντιπαροχή η περιοχή θα ξεπεράσει σε πυκνοκατοίκηση και την Κυψέλη.


ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΑΒΔΗΡΩΝ- Το 4ο Διαμ/κό Συμβούλιο έχει ζητήσει την απαλλοτρίωση του οικοπέδου με απόφαση του για την επέκταση της παιδικής χαράς. Το οικόπεδο αυτό χρειάζεται άμεσα καθαριότητα, περίφραξη και ασφαλή κάλυψη του πηγαδιού και να προχωρήσει η διαδικασία απαλλοτρίωσης.


Πεζοδρόμηση της οδού Αβδήρων από τη Ναυάρχου Λυκούδη μέχρι τη Μανιακίου.


ΑΒΔΗΡΩΝ 37- Γίνεται συγκέντρωση σκουπιδιών, έχει έντονη δυσοσμία και διαμαρτύρονται οι κάτοικοι. Να ελέγξει ο Δήμος τη δραστηριότητα.


Άμεσα επιβάλλεταιθ η καθαριότητα των παλιών εργοστασίων ΒΟΤΡΥΣ και Κοροπούλη, καθώς και των μικρών οικοπέδων.


ΒΟΤΡΥΣ- Έχουν χαρακτηριστεί διατηρητέα ορισμένα κτίρια, η καμινάδα και τα υπόγεια κελάρια. Ζητάμε την παρέμβαση σας στον ΟΣΚ για τον καθαρισμό του χώρου και περίφραξη, κατεδάφιση της μάντρας κατά μήκος της οδού Αυλώνος, διότι είναι επικίνδυνη, διάνοιξη της οδού Αυλώνος και τη γρήγορη αναπαλαίωση των διατηρητέων κτιρίων. Χτίσιμο του 9ου ΤΕΕ και 89ου Νηπιαγωγείου που σήμερα λειτουργεί στις αποθήκες και τις αίθουσες τελετών των 62ου και 146ου Δημοτικών Σχολείων.


ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΗΜΑ- Στη συμβολή των οδών Γράμμου, Κηφισού και Σιώκου υπάρχει Δημόσιο Κτήμα εκτάσεως 155 τ.μ. περίπου. Ο χώρος αυτός σήμερα είναι καταπατημένος από την εταιρία ΞΟΥΡΗ που έχει τοποθετήσει ΣΙΛΟ. Πρόσφατα μάλιστα τοποθέτησαν καινούρια ΣΙΛΟ. Ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο να παρέμβει για την απομάκρυνση των ΣΙΛΟ και τη διάνοιξη της οδού Γράμμου.


ΑΤΛΑΣ- Έχει καταντήσει απαγορευτικό για τους κατοίκους και έχει γίνει πάρκο για τους σκύλους. Τα παγκάκια είναι χρόνια κατεστραμμένα. Επειδή η μέχρι τώρα χρησιμότητά του χώρο είναι μόνο από το όφελος του υψηλού πράσινου. Ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο να διαμορφώσει το χώρο αυτό σε παιδική χαρά με φύλαξη χωρίς να κοπεί κανένα δέντρο παρά μόνο όσα είναι αναγκαία για τη διάνοιξη της Κωνσταντινουπόλεως.


ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ-ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ- 1) Επί των οδών Αυλώνος, Ναυάρχου Λυκούδη και Γαλαξειδίου 2)Επί της οδού Παχυμέρη δίπλα στο 145ο Δημοτικό Σχολείο. Ζητάμε τη βελτίωση του Δικτύου.


ΔΙΚΤΥΟ ΟΜΒΡΥΩΝ- Ελάχιστο. Λιμνάζουν νερά παντού. Στις βροχοπτώσεις πλημμυρίζουν οι δρόμοι. Γράμμου και Δυρραχίου πλημμυρίζει μέχρι το διάζωμα του δρόμου και εμποδίζονται τα νερά να φύγουν προς την οδό Δράμας. Το αποχετευτικό δίκτυο είναι μικρό και τις περισσότερες φορές βουλωμένο. Έτσι η πολυκατοικία της οδού Γράμμου 1 πλημμυρίζει από την οδό Δυρραχίου και κατά μήκος του κέντρου νεότητας γίνεται λίμνη.


Ζητάμε τη βελτίωση του Δικτύο. Ζητάμε να γίνει μελέτη και επέκταση του δικτύου Ομβρύων σε περισσότερους δρόμους στην περιοχή Σεπολίων με προτεραιότητα σε αυτούς που είναι κοντά σε Σχολεία και παιδικές χαρές.


ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ- Στη γειτονιά μας οι αρουραίοι κυκλοφορούν στο δρόμο και οι γάτες εξαφανίζονται. Ζητάμε οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου ή της Νομαρχίας να προβούν σε ανάλογα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος και την προστασία της δημόσιας υγείας.


ΛΟΦΟΣ ΣΚΟΥΖΕ- Πάνω στο Λόφο Σκουζέ κατασκευάστηκε από το Δήμο κτίσμα το οποίο δημοπρατήθηκε και λειτουργεί ως αναψυκτήριο και εστιατόριο. Έχει γίνει επέκταση του κτίσματος και κάτοικοι της περιοχής μας κατήγγειλαν ότι κόπηκαν δέντρα. Είναι φανερό ότι έγινε επέκταση του κτιρίου.


Ρωτάμε: υπήρξε σχετική άδεια και για ποιό λόγο. Αν όχι θα πρέπει να επανέλθει στην αρχική του μορφή. Ζητάμε να σταματήσει η δημοπράτηση του κτίσματος και να λειτουργήσει σαν πολιτιστικό κέντρο με ευθύνη του Δήμου, που έχει ανάγκη η περιοχή.


ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ- Η περιοχή μας στερείται. Σ' ολόκληρα τα Σεπόλια υπάρχουν κατ' όνομα δυο παιδικές χαρές. Μετά από πολύ καιρό άρχισε η τοποθέτηση οργάνων στην παιδική χαρά της Δυρραχίου αλλά δεν ολοκληρώθηκε και δεν λειτουργεί.


Ζητάμε: 1) Παιδική Χαρά στον ΑΤΛΑ
2) παιδική χαρά στον υπό απαλλοτρίωση χώρο της Κρέοντος και Αντιγόνης
3) να επεκταθεί η ήδη υπάρχουσα παιδική χαρά της Ναυάρχου Λυκούδη με πεζοδρόμηση όπως αναφέραμε παραπάνω "Πεζοδρόμηση της οδού Αβδήρων από τη Ναυάρχου Λυκούδη μέχρι τη Μανιακίου" και να διαμορφωθεί ο χώρος του ΜΠΑΣΚΕΤ σε παιδική χαρά.
4) η περιοχή οικοδομείται ραγδαία, η Στατιστική Υπηρεσία καταγράφει αύξηση του πληθυσμού στο 4ο Διαμέρισμα και τα παιδιά είναι καταδικασμένα να περνάνε πολλές ώρες κλεισμένα στο σπίτι ή να καταφεύγουν οι γονείς σε ιδιωτικούς χώρους, για να παίξουν τα παιδιά τους επί πληρωμή.
Ζητάμε: τον προγραμματισμό ίδρυσης και άλλων παιδικών χαρών στις γειτονιές των Σεπολίων.


ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ- Ανάγκη δημιουργίας και άλλων Παιδικών Σταθμών για την κάλυψη των αναγκών ειδικάσε βρεφικά τμήματα αλλά και παιδικά. Επιτέλους μετά από 20 χρόνια χτίζεται ο Σταθμός Σιώκου και Αυλώνος.


Απαλλοτρίωση δύο τουλάχιστον οικοπέδων για τους ήδη λειτουργούντες σταθμούς α) της οδού Σμόλικα και β) της οδού Μετρών, που λειτουργεί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας και χτίσμο παιδικού σταθμού σε ένα μέρος του οικοπέδου που προορίζεται για το 50ό Λύκειο.


ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ-ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ- Ζητάμε την ουσιαστική παρέμβαση του Δήμου της Αθήνας προς κάθε αρμόδιο για υπογειοποίηση των γραμμών. Η εκδίκαση της προσφυγής του Συλλόγου μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου 2005.


Ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο να παρίσταται και να υποστηρίξει το αίτημα των κατοίκων της περιοχής για υπογειοποίηση των σιδηροδρομικών γραμμών.


ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ- Στα Σεπόλια λειτουργούν μεγάλες κεραίες κινητής τηλεφωνίας και σχετικό υπόμνημα έχουμε στείλει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Καθημερινά διαπιστώνουμε την τοποθέτηση νέων κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή μας. Οι εταιρίες διευκολύνονται από την ισχύουσα νομοθεσία για την τοποθέτηση των κεραιών χωρίς να υπολογίζουν τον άνθρωπο και τις επιπτώσεις που έχει η λειτουργία τους στον ανθρώπινο οργανισμό. Ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο να προχωρήσει σε πρόταση Νόμου προς τη Βουλή των Ελλήνων για την προστασία των πολιτών. Πρόταση μας είναι η απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας από κατοικημένες περιοχές (500 μέτρα το λιγότερο). Για την κεραία που θέλει να τοποθετήσει η INFOQUEST στο κτίριο επί των οδών Λαοδάμαντος 5 και Πρεβέζης στο Λόφο Σκουζέ: Το Δημοτικό Συμβούλιο με την πράξη με αριθμό 713 (Συνεδρίαση 5η/15.3.2004) αποφάσισε ομόφωνα "Εκφράζει τη γνώμη του υπέρ της κυρώσεως της υπ' αριθμ. 61/04 πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Αθηναίων που αφορά την μη χορήγηση άδειας εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας επί των οδών Λαοδάμαντος 5 και Πρεβέζης (Λόφος Σκουζέ) από την εταιρία Infoquest, επειδή στην συγκεκριμένη περιοχή λειτουργούν τρείς (3) Παιδικοί Σταθμοί και υπάρχει κίνδυνος σοβαρών επιπτώσεων στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον"


Προσωρινή Διαταγή για τη μη τοποθέτηση είχε δώσει το Δικαστήριο στη συζήτηση της αίτησης ασφαλ. μέτρων (22.6.2004) μέχρι να εκδοθεί η απόφαση. Εκδόθηκε η με αριθμ. 8.346/13.12.04 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Τμήμα Ασφαλ. Μέτρων) με την οποία απαγορεύεται η εγκατάσταση και λειτουργία της παραπάνω αναφερόμενης κεραίας.


Η Πολεοδομία του Δήμου της Αθήνας έδωσε άδεια για την εγκατάσταση της κεραίας!!! Αλήθεια ο αρμόδιος υπάλληλος που υπέγραψε την άδεια λειτουργεί πάνω από το Δημοτικό Συμβούλιο και το Δικαστήριο και πως προστατεύεται ο πολίτης;


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ- Η κατασκευή του ΜΕΤΡΟ, η ανοικοδόμηση κάθε σπιθαμής γης στα Σεπόλια, η συνέχιση της αντιπαροχής, ο μεγάλος συντελεστής δόμησης 3, έχουν οδηγήσει τους κατόχους αυτοκινήτων σε απελπιστική κατάσταση, είτε είναι κάτοικοι είτε μεταφερόμενοι για την επιβίβασή τους στο ΜΕΤΡΟ. Η κυβέρνηση και ο Δήμος της Αθήνας, όσο προχωρούσε η κατασκευή του ΜΕΤΡΟ αδιαφόρησαν για τη στάθμευση των αυτοκινήτων. Σήμερα η κατάσταση είναι απελπιστική και η εκμετάλλευση από ιδιώτες σκληρή. Ζητάμε η Κυβέρνηση και ο Δήμος της Αθήνας να δρομολογήσουν Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τη μεταφορά των επιβατών στο ΜΕΤΡΟ και να αποτρέψουν τη μετακίνηση των αυτοκινήτων μέχρι τις σκάλες του ΜΕΤΡΟ και να δουν πολύ σοβαρά την πρόταση για υπόγειο πάρκινγκ Κηφισού-Δυρραχίου-Γράμμου (σελ.2 στο υπόμνημά μας). Να υποχρεωθούν οι ιδιοκτήτες των υπογείων πάρκινγκ, όπου υπάρχουν, να τα λειτουργήσουν.


Στη συμβολή των οδών Ναυάρχου Λυκούδη και Γαλαξειδίου υπάρχει μικρό κτίσμα που δεν είναι καταγεγραμμένο στη δημοτική περιουσία- το κτίσμα αυτό υπήρχε από παλιά και επί Δημαρχίας του κ.Μπέη που απαλλοτριώθηκε ο χώρος. Ο Σύλλογός μας ζήτησε να του παραχωρηθεί ο χώρος για γραφείο του. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί. Με το παρόν μας υπόμνημα ζητάμε ξανά το κτίσμα να παραχωρηθεί στον Σύλλογό μας για γραφείο του.


Αθήνα 27 Ιανουαρίου 2005

Δεν υπάρχουν σχόλια: