25.2.08

Ψήφισμα για Άτλα-1985

ΨΗΦΙΣΜΑ


Η αποψινή συγκέντρωση (29-4-85) που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία φορέων και πολιτών της περιοχής Σεπολίων στην πλατεία του Αγ. Μελετίου αποφασίζει να κλιμακώσει τον αγώνα για τη δημιουργία χώρων πρασίνου, αθλητικού και πολιτιστικού κέντρου στο χώρο που υπάρχει το παλιά εγκαταλελειμένο εργοστάσιο "ΑΤΛΑΣ".


-Ζητάμε: την απαλλοτρίωση των 25 στρεμμάτων του "ΑΤΛΑΣ", προς όφελος του λαού, σύμφωνα και με την σχετική απόφαση του Δήμου της Αθήνας, άμεση δημόσια δήλωση του αρμόδιου υπουργού ότι στο χώρο αυτό και μέχρι να καταβληθεί η αποζημίωση δεν θα μπει ούτε ένας τσιμεντόλιθος, ότι δεν θα γίνουν οι Τεχνικές Σχολές που προγραμματίζει ο ΟΣΚ.


-Ζητάμε: τη δεσμευτική τοποθέτηση του ΥΧΟΠ, ότι εντάσσει τον χώρο στο πρόγραμμα για την ανάπλαση της Αθήνας, και την κατακύρωση τούτου νομοθετικά.


-Ζητάμε: από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας να συμπαραταχτεί αγωνιστικά μαζί μας, υιοθετόντας τη ρεαλιστική πρότασή μας απαιτώντας το ταχύτερο δυνατό την απαλλοτρίωση του χώρου.


Το ψήφισμα θα σταλεί στην κυβέρνηση , στον ΥΧΟΠ, Δήμο Αθήνας, 4ο διαμέρισμα Δήμου Αθήνας, πολιτικά κόμματα, Αθηναϊκό και τοπικό τύπο.


"Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΕΣ
ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: